mandag 18. juli 2011

Norkrill - Norwegian only

Den observante leseren har kanskje fått med seg at jeg til høyre på bloggen min har en rød knapp som det står Buzzador på. Å være Buzzador innebærer at man tester ut forskjellige produkter, forteller andre om sine erfaringer, og gir bort ofte bort prøver på samme produkt. I tillegg skal man sende inn rapporter når testperioden er over.

Denne gangen har jeg testet ut Norkrill Omega 3-kapsler. Dette er et kosttilskudd som inneholder krillolje fra krill fisket i Antarktis, verdens reneste havområde. Krillolje skal være bra for både hjerte, hjerne, hud og ledd, og krillfisket har visstnok blitt miljøsertifisert.  

Det anbefales å ta 1-2 tabletter om dagen, til måltid, og jeg har tatt 1 tablett. En av tingene de reklamerer med, er at man ikke kjenner noen ettersmak, og det stemmer. Jeg har ikke merket noen ettersmak, eller "oppgulp" med "transmak". Det har vært en stor fordel. Tablettene er heller ikke for store, jeg kan ofte ha problemer med å svelge enkelte tabletter, men det var ikke noe problem her. 

På eskene man mottar, står skipets posisjon for hvor krillen ble fanget, og man kan gå inn på nettsidene til Norkrill for å sjekke eksakt på kartet hvor dette er. Nerden i meg synes jo at dette er fryktelig kult. :-)

Siden jeg ikke får sambo til å spise nok fisk, ser jeg ikke bort fra at vi kommer til å fortsette med Norkrill, det er jo ganske kjekt at man kan få dette som abonnement, enkelte av oss liker jo å få pakker i posten... ;-)

Dersom du vil prøve Norkrill, kan du få prøve den til vennepris, da får du to - 2- måneders forbruk til 134 kr, dvs 57% besparelse, og som et eget Buzzadortilbud sparer du 15% på de neste forsendelsene.  Du forplikter deg ikke til noe ved dette, dersom du ikke vil fortsette med Norkrill, sier du bare fra til dem at du ikke vil ha det lenger. Liker du det derimot, trenger du ikke gjøre noen ting, da vil du fortsette å motta pakker fra dem. 
For å benytte deg av dette tilbudet, kan du enten: 

Sende SMS: Send BUZZ (mellomrom) 10040658 til 1938
Epost: Send en epost  med navn, adresse og 10040658 til buzz@norkrill.no
Telefon: Ring kundeservice 815 56 333 for å bestille. Husk å oppgi Buzzadornr 10040658.
Koden må oppgis for å registrere at det er jeg som har tipset deg om dette. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...