søndag 11. oktober 2009

Nok en trist dag / Another sad day

I går ble det nok en trist dag her, dessverre. Tommy og jeg var på tur hjem etter å ha handlet inn til helga, da vi ser en katt løpe ut i veien, rett mot trafikken. Bilen som kom kjørende mot oss hadde ikke sjans å stoppe, dessverre, så det gikk som det måtte gå. Tommy fikk slengt bilen inn mot fortauet, slik at jeg fikk løpt ut mot pusen som lå midt i veibanen. Han hadde sett i speilet at den fortsatt så ut til å være i live, så var rimelig skrekkslagen, og lurte på om vi ble nødt til å få avlivet den på et vis, jeg regnet med at den var hardt skadd. Jeg bar den ut til veikanten, men den døde i armene mine, og da jeg la den ned på bakken, kjente jeg bare de siste krampetrekningene. Det var så fælt.

Sjåføren som kjørte på den kom også til, og jeg fortalte at han burde kontakte dyrlegevakta, og be dem sjekke om pusen var chippet, for den hadde ikke halsbånd eller tegn til øretatovering. Han bodde også i nærheten, så forhåpentligvis kan han holde øye med eventuelle savnet-lapper i nærområdet der ulykken skjedde, vi bor et lite stykke unna, så det blir litt vanskeligere for oss. Jeg håper i hvertfall at eierne får beskjed, slik at de vet hva som har skjedd.

Når det gjelder hodet, ser det ut for at det går rette veien, det gjør ikke like ofte vondt, men jeg har endel bivirkninger av medisinene jeg tar, som jeg gleder meg til å bli kvitt, for å si det sånn. Konsentrasjonsproblemer, "alzheimer light"-følelse, prikking i fingrene, osv. Men, blir jeg kvitt hodepinen, er det greit å føle seg litt utenfor noen måneder, det er bedre dét, enn å ha vondt i hodet. Men, jeg kommer ikke til å oversette hele dette innlegget til engelsk, jeg er faktisk stolt av å ha greid å skrive alt dette nå, uten å skrive det samme to ganger, og greid å få en viss sammenheng på det jeg har skrevet.
-----------------------
Yesterday when we were out driving, we witnessed a cat being ran over by a car. It died in my arms when I carried it from the road to the pavement, so it was another sad day here.

The good news is that my headaches are getting better, but my medicines hace some side effects, like problems with my concentration, "alzheimer light"-feeling, tingling in my fingers etc, which is the reason for not translating this post. I'm actually proud to have written this post in Norwegian without writing the same sentence twice. I did struggle with this English part, though, I know what to write, but the wrong letters show up. Weird.

2 kommentarer:

  1. JAAAAA til mindre vondt i hodet! Me like! Vi er gode og dopa vi :P

    SvarSlett
  2. Huff da... Stakkars pusen og de som eier den. Det må ha vært fælt for deg også.
    Men det er godt å høre at hode ditt er bedre ;) Men jeg synes kanskje at det var litt mange ikke så bra bivirkninger!?! Får håpe at de roer seg også.
    Stor klem ;)

    SvarSlett

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...