mandag 20. juli 2009

Stemmeløs og Twilight / Voiceless and Twilight

Å være syk når resten av verden er redde for svineinfluensa, er en interessant opplevelse. Jeg tror ikke jeg har blitt sett så stygt på tidligere når jeg har vært ute og hostet. Nå ser folk nesten redde ut, og prøver å holde seg unna meg. Til og med ekspeditøren på apoteket tok et skritt tilbake når jeg var innom der for å handle.

De siste dagene har jeg i tillegg til å ha vondt i halsen, slitt med stemmen, og prøver å unngå å snakke så lenge jeg kan. Vet ikke hvor mange halstabletter jeg har spist, men det er ikke få. Har du noen utprøvde triks som funker, blir jeg veldig glad for å høre fra deg.

Siden jeg ikke har vært i strikkemodus, har jeg lest første bok i Twilight-serien. Tommy og jeg så filmen for et par uker siden, og jeg syntes den var forvirrende. Tenkte å gi boka en sjanse, og jeg synes den var bedre enn filmen. Fant ut i dag at jeg ville se filmen på nytt, etter å ha lest ut boka i går, og det var en helt annen opplevelse. Nå visste jeg hva det var snakk om, og hvorfor Edward reagerte som han gjorde. Det eneste som irriterte meg, var de tingene som er endret fra boka. Jeg burde kanskje ha ventet litt lenger før jeg så filmen igjen, slik at jeg kanskje hadde glemt mer, men likevel.

Har bestilt bok 2 og 3 fra Play.com (som jeg har lånt bildet fra) så forhåpentligvis kommer de snart.
---------------------------------
To be ill when the rest of the world is afraid of the swine flu, is an interesting experience. I don't think people has looked that mad at me before when I've been out and coughing. People almost look afraid, and try to stay away from me. Even the clerk at the pharmacy took a step back when I dropped by for some shopping.

The last days I've had a sore throat, and had problems with my voice. I try to avoid talking as much as I can. I don't know how many throat lozenges I've eaten, but it's a lot. Should you have any successfully tested tricks, I'll be happy to hear from you.

Since I haven't been knitting much lately, I've read the first book in the Twilight-series. Tommy and I saw the movie a few weeks ago, and I found it quite confusing. I wanted to give the book a chance, and I thought it was better than the movie. After finishing the book yesterday, I found out today that I'd see the movie once again, in it was a completely different experience. Now I knew what was going on, and why Edward reacted the way he did. What bugged me though, was the differences from the book. I should probably have waited longer after reading the book 'til I saw the movie again, perhaps I'd forgotten more.

I've ordered book 2 and 3 from Play.com (from which I've borrowed the picture) and hopefully they will arrive soon.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...