lørdag 20. juni 2009

Avhengighet / Addiction


Enkelte ting får man bare helt dilla på, eller blir mer eller mindre avhengig av. Da jeg bodde i Oslo i perioden 1999-2003, smakte jeg energidrikken Battery for første gang. Da fikk jeg dilla på energidrikker, og siden jeg bodde og jobbet i Vika, var det kort vei til Vika kolonial. De hadde et litt mer spennende utvalg av slike drikker, i forhold til de andre butikkene. I en periode var det Dark Dog som var Den utvalgte, men jeg tror jeg har prøvd de fleste merkene som finnes her til lands. Har også fått testet ut noen i utlandet, når sjansen har bydd seg.

I år ble Red Bull endelig tillatt for salg også her i Norge, og gleden var stor den dagen jeg endelig fant Red Bull i min lokale matbutikk. Nå har jeg fått dilla på den sukkerfrie Red Bull-varianten, og jeg synes faktisk at den virker litt oppkvikkende på hodet når jeg er litt sliten/surrete. Den store ulempen med Red Bull, bortsett fra avhengighetsfølelsen, er prisen. 20 kr + pant for en liten boks er dessverre avskrekkende når man ser en annen boks i samme størrelse til 11-12 kroner. Prisen for en 4-pakning i Norge er da ca 79 kr, og ryktene sier at de i Sverige koster 50-60 SEK. Deprimerende. Faktisk såpass deprimerende at jeg gladelig hadde bestilt dem på nett fra utlandet, hadde jeg visst om et sted som solgte, og sendte dem hit. Kanskje jeg blir nødt til å lete litt?

---------------------------------
We are finally allowed to buy Red Bull in Norway, and I'm telling about my on-and-off addiction to energy drinks. At the moment, I love sugarfree Red Bull, too bad it's quite expensive compared to other brands here.

2 kommentarer:

  1. Det går fleskbuss til Storlien:-) Som koster 25 kroner, kan sjekke om de har den og til hvilken pris når jeg og en bil full av familie drar dit

    SvarSlett
  2. De hadde ikke sukkerfri på Storlien...

    SvarSlett

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...