mandag 9. april 2007

Snart er påskeferien over


Da nærmer det seg slutten på påskeferien, og finværet er tilbake. Det er endel snø ute, så jeg får vise bilde av spiringen inne i stedet.
Jeg bestilte bl a Calla-løker fra Zimtrade og de har begynt å spire. Tror den midterste krukken skal gi aprikosfargede planter, og de andre skal gi en fargeblanding. Bla litt ned på denne siden for å se bilder av dem.

Ellers så har Tommy fått seg mye "lester". De er strikket i Mor Aase raggegarn. Har holdt på med dem i et par uker, synes garnet denne gangen var veldig tregt og stikkete. Har brukt denne typen i andre "lester" og da har det gått greit. På pinnene nå er et hemmelig prosjekt, to sokker og pleddet som forhåpentligvis skal bli ferdig til jul.Øverst til høyre er den første sokken i Opal Saphir på pinne 3,5, den andre sokken er den jeg har holdt på med siden i høst, på pinne 2,5. Det går framover, den har fått hæl nå, i hvertfall. Pleddet er foreløpig et minipledd, har ikke kommet så langt på det ennå. En rute er ferdig, den er ca 35 x 35 cm, strikkes i Mor Aase ullgarn, og skal toves. Vet ikke hvor mange ruter jeg skal satse på, får se etterhvert. Vil ha et stort og godt pledd, i hvertfall. :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...