mandag 31. juli 2006

Klarte det!!!


Hurra!!!! Til tross for betennelse i armen de siste ukene, greide jeg altså å få ferdig fire sokker i str 33. Pene ble de også, ikke sant? De øverste er turkise, strikket i Opal Magic 1051, og de nederste er lyseblå, strikket i Opal Magic 1061.

Akkurat nå ligger de til tørk, og blir forhåpentligvis tørre til i morgen, slik at jeg kan sende dem oppover til Mo. Tommy og jentene reiser kanskje derfra på fredag, så det er viktig at de kommer fram i tide. Vil gjerne vite hvordan de blir på, og om jentene blir fornøyde. Håper det...

Pusene har for øvrig lært seg godt hvordan de kommer seg både inn og ut gjennom kattedøra. Den er plassert litt for lavt i forhold til dem, men vi hadde ikke så mye valg der, egentlig, skulle vi unngå glasset. Sushi er den som løper mest ut og inn, og var også den som først skjønte hvordan døra virka. Måtte dytte dem gjennom noen ganger, men nå tror jeg de synes den er genial! De går ut og inn som det passer dem, til og med midt på natta, når de egentlig burde sove sammen med meg i senga. Nemi har overtatt Tommys sengeplass, og har de siste nettene lagt i hodeenden hans. Har tatt bort hans dyne og pute, og hun storkoser seg der. :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...