torsdag 20. juli 2006

Har strikkeabstinenser


Har fått betennelse i armen, så for tiden blir det lite strikking, og lite tid foran pc-en. Vil likevel legge ut litt bilder her.

Sokkene som skulle bli verdens tøffeste, ble altfor små, takket være dårlig hukommelse. Trodde jeg hadde målt strikkefastheten, men det ser ut for at jeg glemte det. Har fått strikket et par nye, som ser slik ut:

De ble ikke helt like, men synes ikke at det gjør noe. De er strikket i Opal Acapulco, farge 1302.Før jeg begynte på disse, strikket jeg nye tøfler til Tommy, siden
de forrige ble digre. Fargene ble litt feil på bildet, de er ikke riktig så grelle på ordentlig. De er strikket i Cortina, kjøpte på Spar Kjøp for 9 kroner nøstet, tror jeg.
Har også fått begynt på sokker til Tommys døtre, dvs jeg er ferdig med en sokk. Den strikkes i Opal Magic farge 1051, og ser slik ut:
Den er i turkis, som er yndlingsfargen til den kommende eier, og er ca str 33. Det andre paret skal strikkes i lyseblått, som jeg gleder meg til å se hvordan blir.

Ellers så har småpusene fått seg kattedør i løpet av uka. Så lenge "flappen" er oppe, kan de gjerne løpe ut og inn, men det er litt skummelt når den er igjen. Har prøvd å lære dem teknikken, men de er litt pysete. Den er magnetisk, så de måtte få halsbånd på seg igjen. Regner med de blir fornøyde når den ekle nabokatten løper etter dem, og de løper rett inn, mens han kræsjer i døra... :)1 kommentar:

  1. Tusen takk for gode å varme strikketøffler.

    SvarSlett

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...